Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!HÈTFŐRE KELL!!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
548
1ó 4p alatt 80km-t teszünk meg .mekkora utat teszünk meg 0,6óra alatt
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

1ó 4p= 60+4=64 perc⇒80 km
0,6ó=0,6·60=36 perc ⇒x km

x=36/64· 80km= 45 km utat teszünk meg 0,6 óra alatt.
0