Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
469
Az ABCD téglalap BC oldalán felvettek egy M pontot. Számold ki az AMCD
négyszög területét, ha AM=10cm, AB=5√2cm, BD= √122cm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Minden érthető az ábrán?
0