Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Arányos osztás

Főoldal » Középiskola » Matematika
489
Csatoltam.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

4
Nekiálltam
0

1)15:3·4=20
-1

2)
a)5:2·3=7,5 kg
b) 10,5:(2+2+3)·3=4,5 kg
0

3)276000:(10+4+3+6)=12000
Étkezés10·12000=120000 Ft
Lakhatás4·12000=48ooo Ft
Számla3·12000=36000 Ft
Egyéb6·12000=72000 Ft
0