Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
481
Egy Volkswagen golf autó első lámpájának ellenállása 37,5 Ω . Az akkumulátor feszültsége 12 W. Mekkora erősségű áram halad át rajta (működés közben) ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
R= 37,5 Ω
U= 12 W

I=U/R= 12 W/37,5 Ω = 0,32 A

0