Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek, diszkrimináns!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
468
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a = 9 b = -5 c = -1 Diszkrimináns = (-5)2 - 4* 9 * (-1) Gyökök száma: 2
a = -1 b = 1 c = -4 Diszkrimináns = 12 - 4 * (-1) * (-4) Gyökök száma: 0
a = 1 b = -3,8 c = 0 Diszkrimináns = -3,82 - 4 * 1 * 0 Gyökök száma: 0
a = 16 b = 0 c = 9 Diszkrimináns = 02 - 4 * 16 * 9 Gyökök száma: 0
1