Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
385
Légyszíves segitenétek a megoldasban?Köszönöm előrd is!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
2.) Feladat
a.) 28 * 0,296 = 8,288 g mely = 2,5 db kocka cukorral
b.) 160 * 0,175 = 29,75 g mely = 9 db kocka cukorral
c.) 20 * 0,09 = 1,8 g mely = 0,5 db kocka cukorral
d.) 300 * 0,122 = 36,6 g mely = 11 db kocka cukorral
e.) 500 * 0,132 = 66 g mely = 20 db kocka cukorral
f.) 190 * 0,097 = 18,43 g mely = 5,6 db kocka cukorral
3.) Feladat
(76 / 200) * 100 = 38% kakaó van benne.
0