Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki segítsen! Sürgős!

Főoldal » Általános iskola » Kémia
430
Higyan kell felírni a Cl,S,N és H reakcióit oxigénnel?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
Cl2 + O2 = 2 ClO
S + O2 = SO2
N2 + O2 = 2 NO
2 H2 + O2 = 2 H2O
0