Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segítsetek nagyon sürgős szepen kerlek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
436
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
1)
AB=CD=10 cm
BC=AD=10·0,8=8 cm
K=2·(a+b) = 2·(10+8) = 36 cm
0

2a
40,30,40,30 cm átló:50cm(gyök alatt(40²+30²))
2b
32,24,32,24 cm átló:40 cm(gyök alatt(32²+24²))
2c
12,4,12,4 cm átló:12,65 cm(gyök alatt(12²+4²))
2c
5,4,5,4 cm átló:6,4 cm(gyök alatt (5²+4²))
2d
15,8,15,8 cm átló:17 cm(gyök alatt(15²+8²))
2d
15,10,15,10 cm átló:18,03 cm(gyök alatt(15²+10²))

0