Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szorzattá alakítás.

Főoldal » Középiskola » Matematika
394
(4b-5)²+3×(4-b)×(4+b)²-(4b-3)²=

2×(5x+1)²-3×(4×-1)×(4x+1)-2×(x-4)²-(3x+2)²=

(2c-1)²+(3c+2)²-8c(c-2)×(c+2(+3×(c-5)²=

Köszönöm a segítséget! :))
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1. -3b3 - 12d2 + 32b + 208
2. 24x - 31 - 9x2
3. -48c4 + 568c3 - 2131c2 + 2408c + 5
0