Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hany

Főoldal » Általános iskola » Matematika
387
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Rózsa: 1.147 + 2.600 = 3.747 db
Rózsa + Szegfű: 3.747 + 2.600 = 6.347 db
Margaréta: 6.347 - 168 = 6.179 db

Összesen: 2.600 + 3.747 + 6.179 = 12.526 db
0