Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hányat vehetünk?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
596
3 toll ara,annyi mint 5 ceruza ara,4 ceruza ara annyi mint 11 radir.5 radir annyiba kerul mint 24 filctoll.Hany filctollat vehetunk 2 toll araert?Es hogy csinaltatok meg?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Ezeket így szépen levezeted, hogy
3 toll = 5 ceruza
4 ceruza = 11 radír
5 radír = 24 filctoll
? filctoll = 2 toll
aztán kiszámítod.
( ennyit tudtam segíteni )
Módosítva: 8 éve
0