Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S.o.s

Főoldal » Középiskola » Matematika
437
Adott egy általános háromszög oldala, a=8 cm , b=10 cm, és c=13 cm.
Mekkora a háromszög területe?
Mekkora a háromszög a oldalához tartozó magassága?

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
1