Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika műveletek azonos kitevőjű hatványokkal! Help me plssss

Főoldal » Általános iskola » Matematika
549
Sziasztok csatolok be fotókat el tudjátok légyszives küldeni a megoldásokat? Köszkee előre is!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika, 7. osztály
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Itt a második bocsii
0

6.) Feladat
a1 =  81  = 9 cm
a2 =  100  = 10 dm = 100 cm
a3 =  144  = 12 dm = 120 cm

7.) Feladat
v1 = ∛64 = 4 cm
v2 = ∛125 = 5 dm = 50 cm
v3 = ∛1000 = 10 dm = 100 cm
1