Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek,8.osztály,szöveges feladat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
479
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
480:12=40
Jancsi: 40 km2/h
480:6=80
Apa: 80 km2/h
80+40=120
480:120=4, vagyis 4 h alatt végeznének együtt.

Jancsi 40 km2
Apa 80 km2-t tud felásni óránként.
Együtt 4 óra alatt végeznének.
0