Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Differenciál

Főoldal » Középiskola » Matematika
477
Adott a valós számokon értelmezett g(x) = ax³ + (a-1)x² +bx függvény. Ahol a és b valós paraméterek. A g(x) fuggvénynek x=1 pontban zérushelye, x= 1/Gyök 3 pontban zérushelye van. Számítsa ki az a és b paraméterek értékét. Adja meg a g(x) függvény minden szélsőértékének helyét és értékét!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Bocsánat szélső értéke van 1/gyök3 ban
0

Szerintem:
0

köszi szépen
0