Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
466
Köszönöm, ha segítesz. Rajz is kell!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A telek mérete:T=axb=28x120=3360m2
A ház 260m2
A faház területe T=2,1x4,5=9,45m2
A ház+faház=260+9,45=269,45m2
Telek-ház+faház=3360-269,45=3090,55m2 ez a füves terület.
A telek kerülete:580m
Az a oldal 120m, a téglalap kerülete:K=2(a+b)=580 b=170m
A telek területe:20400m2
Beépíthetőség 10% =2040m2
Az adatok aalpján a rajz elkészíthető: Az egyik telek 28mx12m téglalap
A másik telek:120mx170m téglalap
Módosítva: 4 éve
1