Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segíteni ebben a százalékszámításban?

Főoldal » Középiskola » Matematika
486
Még két ilyen feladatot kiraktam.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1.)
200.000 * 0.2 = 40.000 Ft-ot fog érni 4 év múlva.
2.)
1.200.000 - (1.200.000 / 3) = 800.000 Ft az érték csökkenés.
800.000 / 1.200.000 = 0,666...
0,666/ 0,2 = 3,33 év


1