Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Halmazok!

Főoldal » Középiskola » Matematika
432
A feladat hogy kell 10 halmazt gyűjteni ebből 5 Matek típusú halmaz és a maradék 5 egyéb
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A={2,4,6,8,10}
B={1,3,5,7,9}
C={1,2,3,4,5,6,7,8,9}
D={3,6,9}
E={2,5,7,9}
F={a,b,c}
G={d,e,f}
H={m,n,t,f}
I={cs,sz,ny}
J={a,b,c,d,e,f}
0