Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Vektor

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
489
"Adott egy vektor: a––=-0i–+-2j–.
Határozza meg a b–=a––⋅(3) vektor második koordinátáját
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
Az a vektor most a=0*i-2*j vagy a=0*i+2*j ?
Légy szíves írd ki egyértelműen a kérdést az ehazi népének!
0