Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia kovalens kötés

Főoldal » Középiskola » Kémia
1539
A feladat:Írd a pontozott vonalra a jelüket.

1, 5 oxigenatom............?

2,8 hidrogenmolekula............?

3,2 klormolekula................?

4,3 oxigénmolekuka..............?

5, 2 nitrogèn molekula..............?

6,4 kloratom ................?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
5 oxigénatom = 5O
8 hidrogénmolekula = 8H₂
2 klórmolekula = 2Cl₂
3 oxigénmolekula = 3O₂
2 nitrogénmolekula = 2N₂
4 klóratom = 4Cl
1