Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

7.-kes vagyook

Főoldal » Általános iskola » Matematika
431
Kérlek valaki segítsen a c-ben es a d-ben
Surgoss
Csatoltam képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
c
1 év múlva 2000*0,8=1600
2 év múlva 2000*0,8*0,8=1280
3 év múlva 2000*0,8*0,8*0,8=1024
4 év múlva 2000*0,8*0,8*0,8*0,8=819,2 kerekítve 819

d
1 hónap 5000*1,3=6500
2 hónap 5000*1,3*1,3=8450
3 hónap 5000*1,3*1,3*1,3=10985
4 hónap 5000*1,3*1,3*1,3*1,3=14280,5 kerekítve 14281
0