Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Integrált terület számítás

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
396
Megoldási idő: 10perc
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika, sos, segítség, integrálás
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

2
20,83
0

x²+x-6=0 egyenletet megoldva a két gyök -3 és 2.
integrál x²+x-6 dx =x³/3+x²/2-6x
Ebbe beírod az x helyére a 2-t majd kivonod belőle a az x=-3 értéket.
0