Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

"Adott két vektor: a = 4i +1j és b =-1i +-1j Határozza meg a c =a +b vektor első koordinátáját!"

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
447
"Adott két vektor: a = 4i +1j és b =-1i +-1j
Határozza meg a c =a +b vektor első koordinátáját!"
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
C=3i+0j
első koordináűtája : 3
1