Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

"Adott két vektor: a =3i +9j és b =-5i +-5j Határozza meg a c =a +b vektor második koordinátáját!"

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
464
"Adott két vektor: a =3i +9j és b =-5i +-5j
Határozza meg a c =a +b vektor második koordinátáját!"
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
c=-2i+4j
Így a c vektor második koordinátája 4.
0