Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

"""Adott két vektor: a =0i–+8j és b =8i +-7j Határozza meg a c =a⋅b vektor értékét."""

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
415
"""Adott két vektor: a =0i–+8j és b =8i +-7j
Határozza meg a c =a⋅b vektor értékét."""
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
Ez skaláris szorzat akar lenni?
c=0*8+(-8)*(-7)=56
1