Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S.O.S.Egyszerűsítés,Matek,8.osztály

Főoldal » Általános iskola » Matematika
554
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
256/4096 = 1/16

125/3125 = 1/25

8192/64 = 128

15625/625 = 25

512 * 78125/2048 * 3115 = 25/4

75 * 108/48 * 125 = 27/20
0