Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

MATEK !!!! SÜRGŐS !!!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
472
Kérlek Matekosok !!!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a.)
500.000 * 0,15 = 75.000 Ft
425.000 * 0,15 = 63.750 Ft
500.000 + 75.000 + 63.750 = 638.750 Ft
b.)
50.000 - (50.000 * 0,1) = 45.000
45.000 - (45.000 * 0,1) = 40.500
40.500 - (40.500 * 0,1) = 36.450 Ft-ba kerül most.
0