Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika SOS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
469
Képet csatoltam. Előre is köszönöm a segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
6.)
350 * 0,7 = 245
7.)
(350 / 150) * 100 = 240
8.)
88 / 72 = 13 / 50-ed része
9.)
250 * 0,08 = 20
10.)
(54 / 600) * 100 = 9 %
11.)
54 / (3 / 8) = 144
12.)
420 * 0,99 = 415,8
13.)
36 / 60 = 0,6 = 3 / 5 -része
14.)
255 / 0,85 = 300
15.)
(72 / 60) * 100 = 120%
0