Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség sürgős!!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
466
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika segítség!!!
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Ha jól értelmeztem a feladatot:

25=32
25=32 (igen, ugyanaz)
36=729
55=3125
64=1296
106=1000000
109=1000000000
Módosítva: 8 éve
0