Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika SOS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
477
Az alábbi feladatokban szeretnék segítséget kérni:
1, Minek a hat hetede a 48?
2, hányad része a 7-nek a 11?
3, minek a tizenöt kilencede a 30?
4, hány %-a a 20-nak a 25?
Segítséget előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1.)
48 / (6 / 7) = 56
2.)
7 / 11 = 0,6363 = 63 /100-ad része.
3.)
30 / (15 / 9) = 18
4.)
(20 / 25) * 100 = 80%
0