Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

LOGIKAI SZITA !! (AKI ÉRTI KÉREM SEGITSEN)

Főoldal » Középiskola » Matematika
1074
1,Júniusban a 30 napból 12 olyan nap volt,amikor 3mm-néltöbb,és 25 olyan amikor 7mm-nélkevesebb csapadék esett.
a,Hány olyan nap volt amikor 7mm vagy annél több eső esett?
b,Hány olyan nap volt amikor 3mm-nél több de 7 mm kevesebb csapadék esett?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a) 30 – 25 = 5
5 nap

b) 12 + 25 – x = 30
x = 7
7 nap
1