Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Osztó

Főoldal » Középiskola » Matematika
886
az m szám páratlan és 3-mal osztva maradékul 2-t ad.Mennyi lesz a maradék ha az m-et 6-tal osztjuk?
Mennyi lesz a maradék ha m-ez 12-vel osztjuk?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Hali!
Szerintem több megoldás is van...
Én a 17-tel próbáltam.
17÷3=5, maradék a 2.
Ezért:
17÷6=2, maradék az 5.
és
17÷12=1, a maradék szintén 5.
Légyszi, jelöld megoldásnak! Köszi!
0