Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
487
Bundás a 4 hetes kiskutya 48 dkg. Mennyi lesz Bundás tömege 1 éves ( 52hetes) korában?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia
Igazából ez több dologtól is függ, mint például milyen rendszeresen etetik, etetésekként mennyi ételt adnak neki, mennyit mozog stb.
De tegyük fel mindennap ugyanannyit mozog, eszik, stb.:

4 hét = 48 dkg /*13
52 hét = 624 dkg

vagy

4 hét = 48 dkg /:4
1 hét = 12 dkg /*52
52 hét = 624 dkg


1