Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítséget szeretnék kérni köszönöm

Főoldal » Középiskola » Matematika
402
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
koszonom
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
 3 =1,732 irracionális
 9:4 =1,5 irracionális
-5 egész
8,2*5= 41 természetes
 75:12 = 2,5 irracionális
- 8 = -2,828 irracionális
-6,5 racionális
Módosítva: 4 éve
1