Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SURGOS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
442
Nagyon surgon lenne 7-ig le kene adjam(Romania)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
5 b
6 b
0

1
a) (-2;6)
b) - 1;0;1;2;3;4;5
c) - 2;6 intervallum mindkét oldalán szögletes zárójel.
1

2
b)3²=9<10<16=4²
c) a²-11=10-11=-1 n=(-1)²⁰²⁰=1 (mível a 2020 páros)
1