Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

7. Osztályos Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
463
Sziasztok segítségeteket szeretném kérni, ebben a matek szöveges feladatban. Előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
(3 / 2) - (1 / 8) = X
11 / 8 = x
1,375 kg = x

1.375 kg hámozott burgonya lesz.

(3 / 2) + (1 / 8) = x
13 / 8 = x
1,625 kg = x

1,625 kg burgonyából lesz 3/2 kg hámozott burgonya.
Módosítva: 4 éve
0