Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika - prímszámok

Főoldal » Középiskola » Matematika
385
Kérlek titeket szánjatok egy kis időt rám, nagyon sürgős!
Írjuk fel a 146-ot minden lehetséges módon három prímszám összegeként!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
139+5+2=146
137+7+2=146
131+13+2=146
127+17+2=146
113+31+2=146
107+37+2=146
103+41+2=146
101+43+2=146
97+47+2=146
83+61+2=146
73+71+2=146

0