Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Villányi - Ötösöm lesz kémiából

Főoldal » Középiskola » Kémia
967
39.B
Hány atomból állnak a kénmolekulák azon a hőmérsékleten, amelyen a kéngőzök levegőre vonatkoztatott sűrűsége 2,21?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
`M_(S_x)` = `32*x` = `M_("levegő")*2.21` = `29*2.21` = 64

x = `64/32` = 2

Kétatomosak.
1