Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika hatványozás help mee

Főoldal » Általános iskola » Matematika
487
Az eredményeket megírjátok? Köszikee előre is!
(Csak az első kell)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika, help, hatványozás, Help me, ME, pls, lol, Lsp, Nszp
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a.) 26 = 64
b.) 24 = 16
c.) 23 = 8
d.) 29 = 512
e.) 28 = 256
f.) 26 = 64
Módosítva: 4 éve
1