Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kèmia

Főoldal » Általános iskola » Kémia
496
Lègyszi segítsetek!8 -kos kèmia
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
2.
5 oxigénatom = 5O
3 oxigénmolekula = 3O₂
8 hidrogénmolekula = 8H₂
2 nitrogénmolekula = 2N₂
2 klórmolekula = 2Cl₂
4 klóratom = 4Cl
0