Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segíteni?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
431
Csak az a,b feladat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Meg is kell oldani?
mert akkor: a) 34/9
b) -4
1

a, (3 2/9 + 1/3 : 2/3) -1 5/6=
29/9 + 1/2=
58/18 + 9/18= 67/18=
67/18 - 13/6=
67/18 - 39/18=
28/18!!

b,
(3 2/9 + 1/3) : 2/3 -1 2/6=
29/9 + 3/9=32/9=
32/9 * 3/2=96/18=
96/18 - 17/6=
96/18 - 51/18=
45/18!!



0