Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
420
Sziasztok!!
Csatoltam a képet.
Abban szeretnék segítséget kérni hogy a megoszlás hogy jön ki!
Előre is köszönöm!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Az osztály létszáma 30 fő. Az elégtelenek száma 4 fő. 4/30=0,1333=13,33%
elégségesek száma: 6 fő. 6/30=0,2=20%

A többi már menni fog.
0