Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Koordinátageometria

Főoldal » Középiskola » Matematika
427
Sziasztok!
Valaki tudna az alábbi feladat levezetésében, megoldásában segíteni?
Előre is köszönöm, csatoltam a feladatot.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Pl. :
(-1;-2), tehát x=-1 és y=-2
Ell.:(x-3)²+(y+1)²=(-1-3)²+(-2+1)²=16+1=17 és 4·x+y+6=4·(-1)+(-2)+6=0
0