Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

.xxdd

Főoldal » Középiskola » Matematika
445
Egy számtani sorozat első tagja 7 a deffirenciaja -4. Mennyi a sorozat 100. Eleme?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
szöveges
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
an=a1+(n-1)*d
n=100, a1=7, d=-4
a100=7+99*(-4)=-389
0