Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ábrázoljuk egyetlen Venn-diagrammal az alábbi számokat:

Főoldal » Középiskola » Matematika
1047
A={x ∈ Z I IxI≤3}
B={ a hagyományos dobókockával dobható számok}
C={x ∈ Z I x²=4}.
előre is nagyon szépen köszönöm :)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, venn, diagram
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Először írjuk fel érthetőbben,az elemek felsorolásával a halmazokat:
A:{-3;-2;-1;0;1;2;3}
B:{1;2;3;4;5;6}
C:{-2;2}
Ezután már csak el kell helyezni a halmazokban őket (LÁSD A CSATOLT FÁJLT!)
0