Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hány év alatt háromszorozódik meg 1000 Ft évi 5%- os kamatos kamatozással?

Főoldal » Középiskola » Matematika
470
Koszonom!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
3000=1000·1,05n
3=1,05n
n=log1,05 (3)=22,5 év múlva lesz 3-szor annyi pénzünk.
0