Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
411
Képet csatoltam!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

4
a) - 5-re igaz, a többi hamis
1

b) 0,5 és 9/2-nél igaz, a másik 2 hamis.
1

c) x²+3x=0=x·(x+3)-ból x₁=0 és x₂=-3 esetén igaz, a többi mind hamis.
1

Köszönöm! :)
0