Keresés

Keresendő kifejezés:

Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

Nem tanulás, de nagyon kéne a segítség

65
Nagyon kétségbe vagyok esve. Van egy nagyon jó barátom, nagyon sokat jelent nekem. A tanárok rá vannak szállva, amibe tudnak, bele kötnek. Ezzel elveszik minden életkedvét és nem tudom hogy segítsek rajta. Egész nap kapja a sz@rt az iskolában és már nem tudja elengedni a szavakat. Értem. Nekem is rosszul esne. szeretnék neki segíteni, mert nagyon rossz így látni. Szinte sosincs rossz kedve, most meg már beszélgetni sem akar. Pedig próbáltam elterelni, felhozni néhány témát neki, annyit reagál, hogy ehhez most fáradt.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
barátság, segítség
0
Általános iskola / Egyéb

Válaszok

1
Szia,
Mivel nem ismerlek titeket személyesen, ezért nehéz pont olyan tanácsot adni ami nagy valószínűséggel segíthet, de elmondom az én "módszerem" vagyis amit én csináltam mikor nekem is hasonló volt az álláspontom, azzal a kölünbséggel, hogy nem csak a tanároknak voltam a célpontja. Van egy rohadt jó haverom, kivel mindig baromkodtunk órákon, de közbe tudtuk követni az órán elhangzottakat. Szóval az egyik, probáljátok az időt valami szorakozással elütni, de ne provokáljátok a tanárt, ne zavarjátok a tanórát. A második, ignorancia. Ezen évek megtanítottak leszarni dolgokat, (pl. ki mit pofázik rólam, mintha róla nem terjedne 9 monda) próbáltam ignorálni azokat az embereket kiktől nem éreztem boldognak magam, rossz hatással lennének a személyiségemre, vagy csak szimplán érdekbarátok (mindig mikor segítség vagy valami kellett nekik akkor megtaláltak, de utána eltüntek vagy faszkodtak velem mikor én mentem oda hozzájuk). A barátod próbálja meg figyelmen kívül hagyni a tanári basztatást, ez lehet attól van mivel túlteljesít, vagy ha pl. leszolják valamiét, pl nadrágját, nyugodtan megkérdezheti, hogy "mégis mi köze van hozzá hogy mit viselek" meg hogy "ez az egész basztatás amit felnőtt módjára lefolytatnak, mégis mire jó? Mivel tudtam megelőlegezni a folytonos csesztetést, kérem magyarázza el mit csináltam?".
Remélem tudtam valamennyit is segíteni, kicsit zavarosnak és össze-visszának látszhat a szöveg, ha valamit nem értesz vagy további kérdésed van nyugodtan szólj igyekszem hamar válaszolni.
Módosítva: 3 hete
0