Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S.O.S

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
475
Írjuk fel az alábbi egyenes egyenletét y=mx+b alakban:
az egyenes meredeksége m= ?
az egyenes az y tengelyt a b= ? pontban metszi.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
m = `-1/3`

b = 1
0