Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S.o.s

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
361
Írjuk fel az alábbi egyenes egyenletét y=mx+b alakban:

az egyenes meredeksége m= ?
az egyenes az y tengelyt a b= ? pontban metszi.


Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
m = `-5/2` = -2,5

b = 5
0